PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Monday, June 8, 2015

Romîna -- Cine sunt adevaratii UFOLOGISTI ?









Who are the Real Ufologos?



Please Translate and Spread.
Your translations will be posted here. 
Kindly send them to
luisavasconcellos2012@gmail.com



Cine sunt adevaratii UFOLOGISTI ?

Biologii sunt persoanele care studiaza si fac observatii directe ale fiintelor vii, în acelasi mod botanicii sunt persoanele care studiaza si fac observatii directe ale plantelor, si doar citînd înca unul – microbiologii sunt persoanele care studiaza si fac observatii directe ale microorganismelor.


Putem sa ne imginam oricare dentre aceste persoane, încercînd sa construiasca teorii despre subiectele lor de interes, fara a face o observatie sistemática si directa a acestora ?

Putem sa facem o analogie între Darwin facînd observatii directe si personale a fiintelor vii, si imediat, cristalizînd ideile sale despre evolutie.

Dar, în general si cu foarte putine exceptii, toti ufologistii nu au facut nici o data observatii directe asupra subiectelor lor de interés; sau bazat, doar, pe ‘’rapoartele de reperare’’ ale altora. Ne putem atunci imagina un biolog elaborînd o teorie valabila despre animale bazînduse, doar, pe ‘’rapoartele de reperare’’ ale animalelor, facute de catre observatori necalificati ?

Ca un exemplu, imaginati-va un biolog încercînd sa construiasca o teorie sistematica despre pasari, folosind ‘’rapoartele de reperare’’ ale pasarilor:

-  Cîteva persoane ar relata ca pasarile sunt ‘’inteligente’’, pentru ca unele pot repeta cuvintele omenesti.
-  Alte persoane vor informa ca unele pasari se gasesc sub un ‘’control inteligent’’, pentru ca demonstreaza o capacitate de manobra de necrezut în timpul zborului.
-  Altele si mai mult, ar spune ca pasarile sunt ‘’umanoizi’’, deoarece se deplaseaza într-o pozitie verticala, pe doua picioare …

Asemanarea dintre ‘’rapoartele de reperare OZN’’ si exempulul anterior, nu este o simpla coincidenta.

A se baza numai pe ‘’rapoarte de reperare,’’este un mod sigur de a avea o idee gresita a ceea ce încercam sa studiem.

Dar acum ca stim ca ceea ce a fost desemnat ca OZN-uri, timp de ani de zile, este puternic relationat cu ‘’anomalii’’, si aceste obiecte autonome pot fi observate în mod sistematic, cu ajutorul unui echipament foarte simplu.

Deci, daca pretindeti sa fiti numiti ‘’ufologisti’’si nu sunteti în curs de a face observatii sistematice ale anomaliilor, putem sa credem în oricare dintre teoriile dumneavoastra ?

Ar fi posibil sa se faca vreo descoperire importanta în orice domeniu care are ‘’ subiecte de interes’’, fara existenta unei observatii directe si un studiu al acestor probleme ?

Istoria ufologiei arata clar ca, fara un studiu direct al acestor obiecte, ceea ce vom obtine, vor fi mituri si teorii ale conspiratiei – nu va fi stiinta.

Este timpul de a începe sa facem din Ufologie, o stiinta adevarata, cu teme concrete de interes: anomaliile.


Pentru moment, aceasta va fi o stiinta bazata pe observarea acestor anomalii, si obtinerea de concluzii care se bazeaza exclusiv pe aceleasi observatii, asa cum se petrece cu Biologia, sau cu oricare alta stiinta care are ‘’subiectele sale de interes’’.

Translator: 
    StarChild

No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs





David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with Russia



No to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signatures



Any citizien of any country can sign this
petition


prg




Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research Group



esoteric



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS