PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Saturday, April 9, 2016

JEREMY THOMAS -- Romîna - Revolutia Anomaliilor
Jeremy Thomas --A Revolução das Anomalias.Revolutia Anomaliilor
Din ce motiv realitatea Anomaliilor este o Revolutie de cea mai mare importanta pentru cunoasterea umana ?
Puteti sa folositi reactiile generate de o revindicare stiintifica adevarata, ca fiind masura/dovada, de cît de revolutionara a fost chiar, aceasta afirmatie stiintifica ea însasi.
Puteti sa alegeti oricare una dintre cele mai recente si importante descoperiri ale Stiintei, si cu toate ca unele dintre ele au produs cîte o controversie, nu a trecut mult timp pîna cînd ele au fost acceptate: Teoria Relativitatii, Mecanica Cuantica, Expansiunea Universului, Teoria lui Big Bang, etc.
Exista un detaliu important: Toate aceste descoperiri au fost create de propria dinamica a Stiintei Oficiale, si în cadrul ei. Ele toate, au fost raspunsurile la " întrebari deschise", în Stiinta Oficiala.
Sa intram acum, în realitatea Anomaliilor; Trevor J. Constable, a publicat o carte în 1958, numita "They Live in the Sky = Ei Traiesc pe Cer", cu procedee clare de observatii, pentru a duplica  observatiile facute de el, si mai tîrziu, o a doua carte - "The Cosmic Pulse of Life = Pulsul Cosmic al Vietii".
Reactiuni ? Nu a fost nici una.
Puteti sa contactati orice Profesor Universitar, orice om de stiinta în activ, si sa-i explicati aceasta realitate, si veti fi respinsi.
Realitatea Anomaliilor, este ceva CU ADEVARAT nou,  care a fost descoperita în afara canalelor Stiintei Oficiale Academice, si înca în ziua de azi, mai mult de 50 de ani, dupa ce Trevor James Constable facuse descoperirea sa, exista o ignoranta aproape absoluta despre aceasta realitate chiar în Stiinta Academica, si persoanele care sunt pe deplin constiente de ea, nu au legaturi academice. În realitate, Stiinta Academica se gaseste cu mult mai îndepartata de aceasta descoperire, decît "persoanele obisnuite".
Acest fapt, ar trebui sa dea tuturor, o ideie de enorma dimensiune a acestei cunoasteri. Este atît de FIERBINTE, ca nimeni apartinînd Stiintei Academice, vrea sa stie de ea. Efectiv, lor le este teama de aceasta cunoastere.

Tradus: The Light Journalist


No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS