PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Sunday, April 17, 2016

JEREMY THOMAS -- ROMÎNA -- NOUA FIZICA A ANOMALIILOR


Jeremy Thomas -- NOUA FIZICA A ANOMALIILOR




NOUA FIZICA A ANOMALIILOR

0.07' În termeni generali, realitatea Anomaliilor nu este doar o mare descoperire a Stiintei, aceasta realitate este în ruta de coliziune directa cu multe paradigme/modele acceptate în prezent de Stiinta Oficiala, si va pune la îndoiala multe altele. Stiinta Oficiala, trebuie sa se pregateasca pentru o mare revizuire a filozofiei sale, metode si paradigme, deoarece este singura cale de a avea de a face cu incapacitatea de a rezolva aceasta realitate, si cu negatia continua a acesteia, de mintile lor "stralucite". Aceasta realitate, arata în mod clar greseala sistematica a "sistemului de cunoastere" actual, care de asemena, trebuie sa fie îmbunatatit.
0.48' Însa, în termeni mai concreti, numai datele de observatie disponibile a observatorilor activi, cu recursuri foarte limitate, arata, în mod clar, ca unele anomalii, folosesc "mecanisme" în geometria lor dinamica si în locomotia lor, care sunt foarte dificile de explicat de acord cu paradigmele Fizicii, acceptate în ziua de azi, ceea ce implica existenta unei "noi Fizici", si ceva care trebuie sa fie de mare interes pentru Fizicieni, sau, cel putin, pentru ingineri. Iata cîteva exemple, cara arata puternica posibilitate, de o  noua Fizica:

2.24' Stim de asemenea, ca o mentalitate de "dezvaluire simplista" este adînc înradacinata în aproape toti oamenii de stiinta si academicienii activi, dar un asemnea fapt, este o parte intrinseca a problemei actuale. Aceasta mentalitate trebuie sa fie modificata; daca nu, în caz contrariu, fracasul actual al abordarii realitatii Anomaliilor, va fi o situatie recurenta în viitor, asa cum a fost în trecut. Fracasul în abordarea realitatii meteoritilor, este un exemplu, însa dimensiunea realitatii Anomaliilor arata ca, chiar aceasta realitate ea însasi, nu este o mica lacuna a gîndirii stiintifice actuale. 
Tradus:The Light Journalist



No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs





David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with Russia



No to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signatures



Any citizien of any country can sign this
petition


prg




Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research Group



esoteric



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS