PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Friday, April 8, 2016

JEREMY THOMAS -- ROMANIAN - NIMENI TE POATE ÎMPIEDICA




Jeremy Thomas --  NIMENI TE POATE ÎMPIEDICA




Nobody is Stopping You

ROMANIAN -  NIMENI TE POATE ÎMPIEDICA

Aproape toti oratorii de auto-motivatii, sunt de acord cu urmatoarele: Cel mai mare obstacol pe care îl are cineva, pentru a atinge orice scop, sta în fiecare dintre voi - preconceptii, credinte, limitari, lene, etc. Si acest obstacol, este exact singurul care exista între tine si a fi capabil sa marturisesti prin tine însuti, realitatea Anomaliilor, probabil, cea mai mare revelatie a Istoriei Umane. Nimeni te poate imposibilita sa cunosti aceasta realitate. Nivelul de perceptie, se afla în interiorul tau.

Bazic, este nevoie doar de un binoclu, însa, uneori, nici macar acesta va fi indispensabil, deoarece vei fi capabil sa vezi cu ochiul liber stralucirile sau clipirile la lumina zilei, sau noaptea, "stralucire intensa" sa. Este esential numai, sa fi persistent si sa ai "intentia". Din doua motive obvii, cel mai bun timp pentru a observa aceste manifestari extraordinare, este în timpul luminii zilei: datorita acestei lumini chiar, vei fi capabil sa vezi multe detalii ale structurii acestor entitati, sau a acestor necunoscuti. Noaptea vei observa doar lumini stralucitoare.

Vei putea scurta timpul acestor Anomalii manifestîndu-se în zona ta, folosind o oglinda, si trimitînd reflexe catre cer, deoarece ele stau mereu acolo sus. Un cer limpede, îti va permite sa le localizezi mai bine. Suprafetele lor foarte reflectoare, sau auto-luminoase le vor revela, dînd straluciri rapide sau scîntei de lumina, pe care le emit de obicei. Initial, unele dintre aceste anomalii se vor asemana cu baloane, dar în scurt timp, va veti da seama ca baloanele nu încearca sa se apropie de voi în mod regulat, si în numar asa de mare. Alte anomalii, vor avea înfatisari neobisnuite.

Însa ele sunt adevarate, si multe persoane le observa în mod regulat, si cu perseverenta în întreaga lume: vizitati canalele You Tube de: ever2020, budgetmoon în New York; Mr Anomalous în Anglia; Antonio Urzi Simona Sibilla în Itália; Arturo Robles Gil Chávez , Ricard Rangel în Méxic; Gabriela DecallSolidaevidencia Archivos , Cristian Soldano în Argentina; Alan Bumac în Brazilia; Robert Bingham , Jay Lee , Jonathan Castro {UFO Contacts}Fausto Perez , Ufo Summoner Jessie Contreras si multi altii în Califórnia; Jason Bales în Tennessee, Jeff Woolwine în Arizona si lista continua ...

Multi au vorbit despre o "acoperire", pentru a ascunde "adevarul", însa singura ascundere se afla în mintea noastra, caci nimeni ne poate împiedica sa luam cunostinta acestei realitati. Cunoasterea obtinuta prin experienta directa, este o prioritate peste oricare alta cunoastere sau dogma învatata, cu ajutorul de mijloace indirecte, si în ziua de azi, aceasta cunoastere pretioasa poate sa fie obtinuta numai prin experienta directa. Nici o Universitate din lume vã va învata aceste fapte. Folosind experienta voastra personala, voi va veti gasi în fruntea a aproape toti oamenii de stiinta activi din lume, care neaga energic aceasta realitate.

Links to YT channels  available at
http://connectingsiruius.blogspot.pt/2016/04/jeremy-thomas-portuguese-ninguem-te.html



No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs





David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with Russia



No to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signatures



Any citizien of any country can sign this
petition


prg




Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research Group



esoteric



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS