PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Wednesday, April 13, 2016

JEREMY THOMAS -- Romîna - O Experienta Sociala - 08:04:2016 (II)


Jeremy Thomas --O Experienta Sociala - 08:04:2016 (II)

O Experienta Sociala - 08:04:2016 (II)

Dupa ce au fost reunite dovezi solide asupra realitatii Anomaliilor, ceea ce este ceva pe care oricine o poate face, cauta cea mai buna dovada pe care consideri ca o ai despre realitatea Anomaliilor, si concentreaza-te în marturiile care pot suferi mai putin de respingeri simpliste, asa cum sunt anomaliile polimorfice - anomalii care se transforma în forme asemanatoare numerelor, si evidentele pe care le arata anomaliile care raspund la semnale directe. Acest tip de dovezi, demonstreaza caracterul anomal al acestor manifestari, si în acelasi timp, realitatea lor.
Asigura-te, ca le-ai observat personal. Nimic poate înlocui aceasta experienta, si acest lucru îi va oferi un nivel de încredere, pentru a discuta aceasta realitate care nu poate fi obtinuta într-un alt mod. Astfel, la ora actuala si fara nici o îndoiala, dta. stii ca anomaliile sunt reale.
Atunci vom face partea principala a acestei experiente sociale:
1 - Fa o lista arbitrara de profesori universitari care lucreaza în domeniile de : Astronomie, Stiinte Atmosferice/Meteorologie, etc. Apoi, trimite o scrisoare sau un e-mail la fiecare dintre ei, explicînd în detalii generale, ceea ce ai observat.
2 - Fa ceva asemanator, si trimite cadrului de oameni de stiinta de la SETI.
3 - Viziteaza personal, orice Universitate aproape de dta., si încearca sa obtii o întrevedere cu profesorii care fac cercetari active în domeniile relationate probabil cu realitatea anomaliilor.
4 - Obtine, o lista de carti publicate recent, asupra problemelor care pot fi relationate cu realitatea anomaliilor. Dupa aceea, trimite scrisori sau e-mail-uri autorilor.
5 - Fa postari care sa explice observatiile dtale în toate forum-urile populare de "Stiinta", on-line.
Dupa aceea, elaboreaza o tabela/diagrama cu raspunsurile sau non-raspunsurile, relative cu aceasta experienta. Ai avut vreun tip de raspuns? Vreunu-l a fost "pozitiv"? Am facut toate acestea, si nu am primit nici macar un singur raspuns "pozitiv", sau constructiv. Forum-urile de "stiinta" on-line, asa precum orice alt forum on-line, sunt controlate de fanfaroni, si de indivizi cu mintea strîmta.
Trevor J. Constable, poate fi considerat Galileu-ul Anomaliilor. A fost primul care a analizat în mod constient Anomaliile, cu ajutorul observatiilor directe si active.
Astfel fiind, si de acord cu rezultatele experientei sociale anterioare, se poate conclude ca, conditiile actuale pentru a "darîma" zidul pe care Stiinta Academica la înaltat în jurul sau, sunt cu adevarat mai rele, si mai de neînvins, decît cele aplicate zidului stiintific asemanator, care exista în timpul lui Galileu. Cel putin, comunitatea stiintifica a epocii, "a raspuns" revindicarilor lui Galileu, prin actiuni ale Inchizitiei, duse la capat împotriva lui.
Însa la ora actuala, avem o putere Academica stabilita, care ignoreaza pur si simplu, revindicarile unei realitati pe care orice persoana o poate confirma, deoarece ei cred ca sunt "stapînii" adevarului.
Cum poate fi "distrus" acest zid? Vom insista? Sau adoptam, pur si simplu, a atitudine de: ei pierd, si noi cîstigam? Pentru ca dogmatismul lor, îi împiedica sa fie constienti si sa contribuie la o descoperire majora a Istoriei Umane. Nici un om de stiinta adevarat, poate lasa sa treaca aceasta oportunitate.

Aceasta situatie, nu este o manifestare clara a fracasului absolut al gîndirii academice si stiintifice "moderne"?
Tradus: The Light Journalist


More VIDEOS available at

No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS