PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Wednesday, January 13, 2016

Romanian -- -- JEREMY THOMAS -- DESPRE STUDIUL ANOMALIILOR -- TREI PASI CHEIE PENTRU EFECTUAREA OBSERVATIEI SISTEMATICE A ANOMALIILOR

Romanian --  -- JEREMY THOMAS -- DESPRE STUDIUL ANOMALIILOR -- TREI PASI CHEIE PENTRU EFECTUAREA OBSERVATIEI SISTEMATICE A ANOMALIILOR
 
DESPRE STUDIUL ANOMALIILOR
Realitatea obiectelor anomale si autonome care zboara în atmosfera, pe scurt anomalii, este sustinuta de o cantitate considerabila de date de observatii consistente.
Trei etape simple si fundamentale pentru observarea sistematica a anomaliilor:
1 - Localizarea prin infra-rosu - anomaliile se deplaseaza în mod obisnuit pe distante, care depasesc observarea cu ochiul liber.
2 -Utilizarea de echipamente de ampliere optica marita, capabile sa rezolve/sublinieze detaliile obiectelor îndepartate.
3 - Semnalizarea directa îndreptata spre anomaliile localizate. Anomaliile vor raspunde la semnale "inteligente", schimbîndu-si comportamentul, si forma geometrica a corpului.
Unele anomalii se comporta ca fiinte vii, si sunt în mod inerent polimorfe / metamorfice.
Negarea continua a acestei realitati de catre "comunitatea stiintifica", poate fi cosiderata ca cea mai mare greseala conceputa de Stiinta Oficiala a Istoriei Moderne.
Asa cum a spus marele matematician german, David Hilbert:
Wir müssen wissen.   Trebuie sa stim.

Wir werden wissen.  
Noi vom sti.
JT.

0.00 - Trei pasi cheie pentru a observa anomaliile
0.07 - Cele trei cerinte fundamentale si necesare pentru a fi în masura sa observi sistematic anomaliile sunt:
1 - Localizarea cu Infra-rosu.
2 - O ampliere optica înalta, pentru a fi în masura sa rezolve/descrie un obiect îndepartat, în toate detaliile sale.
3 - Semnalizarea directa activa.
În continuare, voi explica fiecare pas, cu mai multe detalii.
0.37 -
1 - Localizarea prin infra-rosu.
Toata experienta de observare acumulata, demonstreaza ca, aproape toate anomaliile sunt vizibile cu ochiul liber, în cazul în care sunt suficient de aproape, asemanator oricarui obiect "normal", însa, cînd se gaseste dincolo de o anumita distanta, în atmosfera si la lumina zilei, vor fi mascate de lumina vizibila împrastiata pe cer. Multe obiecte mici aflate în atmosfera, atunci cînd acestea sunt relativ putin distantate, nu sunt vizibile cu ochiul liber, cum ar fi insectele, pasarile mici, etc. Dar, aproape toate vor fi localizate printr-un sistem de infra-rosu.
1.07 - De obicei, anomaliile sunt mici si stralucitoare; multe au culori foarte apropiate de albastrul cerului. Sunt foarte dificile de localizat cu ochiul liber, atunci cînd acestea sunt relativ departe, si experienta arata ca, în general, anomaliile, se deplaseaza la mari altitudini, deci, se vor gasi dincolo de atingerea vizibilitatii cu ochiul liber, însa pot fi usor localizate cu ajutorul folosirii infra-rosu, si nu pentru ca sunt 'ascunse'. Aceasta afirmatie este un mit, avînd în vedere ca sunt pur si simplu mascate de lumina vizibila în timpul perioadei de lumina diurna, exact asa cum se întîmpla cu stelele.
1.37 - Prin urmare, pentru a localiza anomaliile la lumina zilei, folosirea de infra-rosu este cu mult mai buna decît o localizare simpla cu ochiul liber, care a fost metoda de locatie, pe care a folosit-o Omul întotdeauna. Tehnologia exista, deci, trebuie sa o folosim.
Deci, pentru a face o localizare eficienta cu infrarosii, se recomanda un aparat de fotografiat digital "modificat" si utilizarea de filtre de trecere de infrarosii de 850mm sau 950mm.
Un aparat de fotofrafiat de siguranta cs-mount ieftin, si adecvat, am folosit într-un fel cu mult succes o camera de siguranta modificat LG LCB5100
2.07 - Împreuna cu aceasta camera, sunt necesare cîteva lentile. Experienta arata ca o ampliere optica de 20x va fi foarte eficienta pentru a detecta multe din micile obiecte care se misca în interiorul atmosferei. Daca folosesti un sensor standard de marimea 1/3 (camera de siguranta de 1/3 (6mm) de marime ca a LG LCB5100, va fi suficient un obiectiv care atinge aproape de 120 mm de lungime focala. Experienta arata de asemenea ca lentilele de zoom, sunt foarte bune pentru acest scop. Folosirea în mod regulat a unei lentile de zoom de 16 milimetri-160milimetri, care va oferi o atingere de 160/6 = 2x ampliere optica.
2.37 - Doua anomalii. Avem nevoie sa 'rezolvam' detaliile structurii acestor puncte, pentru a începe sa putem sa deducem orice concluzii bazate pe cunoasterea faptelor, despre natura lor; pîna în prezent, singurul lucru pe care putem sa-l spunem, este ca sunt "anomalii".
2.56 -
2 - Înalta ampliere optica pentru a fi în masura sa rezolvi un obiect îndepartat, în detaliile sale.
 Partea localizarii prin infrarosii, va oferi în mod normal, doar puncte, mici puncte în miscare pe un fond negru ca în segmentul anterior. Aceleasi puncte care, cu o ampliere mai mica decît aceasta parte de localizare, pe care multi continua sa o numeasca OZN-uri/OVNIS, sau "nave", fara sa stie cu adevarat, ce se gaseste în spatele acestor puncte. Atunci avem nevoie sa atingem o ampliere majora, care va fi în masura sa "rezolve" detaliile acestor puncte.
3.26 - Estimarile si experientele arata ca o ampliere optica 150x va fi aproapre întotdeauna suficienta pentru a amplia (rezolva) detaliile obiectelor foarte mici, în miscare în interiorul atmosferei. Detaliile/amanuntele structurii anomaliilor vor fi aproape întodeauna rezolvate, folosind acest tip de ampliere. Amintiti-va ca "amplierea optica" a unei anumite combinatii de telescop/camera, este egala cu relatia între atingerea lungimii focale, si marimea sensorului camerei, în asa fel încît camera cu sensor de marimi minore, sa fie mai buna, pentru obtinerea unei amplieri majore.
3.56 - Din acest motiv, camerele superzoom cum ar fi, Canon SX50 sau SX60, sau Nikon p600 sau p900, toate au o marime de sensor de 7,6 milimetri. Comparati-o cu marimea sensorului camerelor DSLR, în mod normal cu mai mult de 20 de milimetri, si vã va oferi o idee despre motivul pentru care, camerele DSLR nu sunt într-adevar bune pentru obtinerea de ampliere optica înalta, cu atingere sau lentila du distanta focala relativ scazuta.
Dar chiar si atunci cînd camerele superzoom sunt foarte bune pentru înregistrarea de anomalii care sunt vizibile cu ochiul liber, ele nu reusesc în anomaliile care se gasesc dincolo de aceste distante.
4.26 - Combinatia dintre un locator cu infrarosu si gama mare de marire este desemnata ca un sistem optic dublu; sisteme optice duble au fost recomandate de catre Proiectul blue book pentru a observa sistematic obiectele neidentificate.
4.46 - Camera din dreapta, este camera de localizare, care foloseste un filtru de 950mm IR, si sistemul din stînga, permite sa se obtina o ampliere optica de 140x, sau o ampliere optica de 280x, sau ampliere optica de 280x cu un extensor de 2x, folosind o camera cu o marime a sensorului de 7,16 milimetri.
5.06 -

3 - Semnalizarea activa directa.
Cu aceasta expresie se întelege, orice semnale directe "fizice" pe care le putem livra direct la anomalii. Experienta arata ca anomaliile ramîn "interesate" în semnale "inteligente". Daca semnalele sunt trimise catre o zona a cerului înainte de a vedea orice anomalie, la scurt timp dupa aceea, ele pot aparea în aceasta zona, însa si mai mult, daca semnalele vor fi trimise direct la anomalii, dupa ce au fost zarite. Atunci, "interesul" lor pentru locul dvs. se va mari, si comportamentul lor se va schimba.
5.36 - La lumina zilei, în zilele cu cer senin, modul cea mai simplu pentru a trimite semnale, este de a folosi. o oglinda. Este ceva care a fost folosit de om de sute de ani; este simplu si eficient. De asemenea, pot fi folosite unde scurte de radio.
Un fapt extraordinar despre anomalii, este verificat prin trimiterea de semnale directe catre ele de forma continuata. Le trimit mereu o secventa de numere prime. Dta. poti sa "modela" formele dtale. Anomaliile sunt în mod inerent polimorfe. Ele se moldeaza/transforma continuu, ceea ce le permite sa "copieze" multe lucruri, aproape totul.
6.06 - Experienta arata de asemenea ca anomaliile care se gassc dincolo de distante de vizibilitate cu ochiul liber, vor avea o capacitate de schimbare de forma/transformare, care probabil va fi o stare mai "naturala" pentru ele.
Însa experienta demonstreaza de asemenea ca, atunci cînd anomaliile se apropie de distantele detectabile cu ochiul liber a umanilor, adopteaza forme de "mimetism", care le permite sa treaca aproape neobservate de catre observatorii umani neinstruti. Formele "obisnuite" în care acestea se transforma sunt "baloane" sau "saci de plastic".
6.36 - Însa deja, avem filmari solide care arata "transformarea" unei anomalii amorfe, într-o anomalie care imita forma unui balon.
Se pare ca este ca o " zona de penumbra" dincolo de capacitatile de viziune umana cu ochiul liber, unde anomaliile pot fi observate în multipla lor transformare "naturala" / schimbarea lor de forma  / în starile lor de transformare, însa atunci cînd se "încruciseaza" cu capacitatile potentiale de observare cu ochiul liber al umanilor, ele se transforma în forme pe care în general, le imita.
7.06 - Cînd se studiaza anomaliile, este necesar sa se faca un abordaj riguros si obiectiv, fara nici un tip de ideie preconceputa despre natura anomaliei.
Datele de observare sunt prioritare si trebuie sa acceptam ceea ce aceste date determina.
Multi "oameni de stiinta" nu au reusit în acest principiu stiintific de baza, de a accepta ceea ce datele de observare ordena; pur si simplu au respins datele, si nu au facut nici un tip de observatii pe cont propriu. Din nou, este vorba despre o reactie veche, si ne-stiintifica, în fata ideilor si a faptelor noi.
7.36 - Asa cum am spus mai înainte, nimic nu poate înlocui experienta directa. Dta. nu trebuie sa accepti nici un concept afirmat aici, pur si simplu bazat pe credinta, nici nu trebuie sa admiti bazata pe credinta dtale. orice fapt pe care "specialistii" îl pot spune. Anomaliile, pot fi observate de orice persoana, si numeni nu o poate împiedica sa o faca.
Mai multe video-uri disponibile la:


Transcriere de: Maya Benmergui

Translator: The Light Journalist

No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS