PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Wednesday, January 6, 2016

Dansk -- JEREMY THOMAS -- Lysende anomali 11/27/15 4:25pm EST

Flashing anomaly 11/27/15 4:25pm EST
Please Translate and Spread.
Your translations will be posted here. 
Kindly send them to

luisavasconcellos2012@gmail.comLysende anomali 11/27/15 4:25pm EST
Flashing anomaly 11/27/15 4:25pm EST


0.00 – Anomali fanget med IR, bemærk dens karakteristiske lysende pulsation.
0.00 - Anomaly spotted in IR, note its characteristic glowing pulsations.


0.20 - Tidligere segment taget med kamera til højre med IR, næste segment taget med kamera til venstre.
0.20 - Previous segment taken with camera on right in IR, next segment taken with camera on left.Celestrom 1000mm teleskop med 2x forlænger.
Celestrom 1000mm telescope, using 2x extender “Opløser” delen bruges for at opløse detaljer i objektets struktur taget med IR af spotteren, ca. 150x optisk forstørrelse bør anvendes, denne har 280x.
The "resolver" part is used to resolve the structure details of the objects spotted in IR by the spotter, around 150x optical magnification should be used, this one has 280x

Spotter kamera med 16-160mm linse, 950nm IR filter
Spotter camera with 16-160mm lens, 950nm IR filter

IR spotting er den kritiske del i ethvert dual optisk system, fordi det er den del, der anvendes til at detektere små objekter i atmosfæren, uden detektion kan man ikke opfange noget. Den optiske forstørrelse i spotteren bør være ca. 20x, denne særlige konfiguration har 26x.
Infrared spotting is the critical part in any dual optical system because it is the part used to detect small objects in the atmosphere, without detection nothing will be seen. The optical magnification in the spotter should be around 20x, this particular configuration has 26x.


0.40 – Optagelse ved normal hastighed.
0.40 - Footage at normal speed.


På samme måde som stjerner er skjult af himlen, der i dagslys spreder det synlige lys, er mange små objekter i atmosfæren også skjult. Denne effekt er mindre i det infrarøde felt af spektrumet og endnu mindre i kortradiobølge feltet, så at scanne himlen i det infrarøde felt eller i kortradiobølge (radar) feltet af spektrumet er meget mere effektivt end at scanne himlen i synligt lys. Dual optiske systemer udnytter dette faktum: http://www.youtube.com/watch?v=O_QAJW.... Dual optiske systemer er for anomalier, hvad mikroskoper er for mikroorganismer.
Efter at have observeret anomalier systematisk, er ideen om, at de er levende væsner, naturlig.

Nogle anomalier svarer med lysglimt på direkte lyssignaler om dagen eller om natten og viser derved tydeligt deres anomale natur. Nogle anomalier havde svaret ved at forvandle sig til talfigurer, der svarede til de signaler, der blev sendt til dem: 
https://www.youtube.com/watch?v=DtMxc...

Fra et videnskabeligt synspunkt er det stærkest mulige bevis på fakta eller teori observerede data, der konstant/tilbagevendende kommer fra adskillelige uafhængige observatører, anomalier har masser af det, så anomaliers virkelighed er baseret på et meget solidt grundlag, det faktum at den virkelighed endnu ikke er blevet anerkendt af ”videnskabelige kredse” er i virkeligheden irrelevant, de vil være tvunget til at anerkende det før eller senere, på samme måde som Kirken var tvunget til at anerkende et heliocentrisk verdensbillede.

Vigtige trin til systematisk observation af anomalier:

1- Infrarød spotting. Brug en optisk forstørrelse på ca. 20x.

2- Brugen af meget stor optisk forstørrelse for at opløse fjerne objekter i detaljer ligger på en optisk forstørrelse omkring 150x.

3- Direkte signalering til spottede anomalier. Anomalier vil ændre adfærd og geometrisk form som svar på ”smarte” signaler.

To kameraer er anvendt:

1- Et modificeret LG kamera, 1/3"CCD, standard definition, med 16-160mm motordrevet linse: i dagslys med et 950nm pass IR filter og om natten intet filter. Forstørrelse op til 26x.

2- Et IP 5 megapixel kamera, high definition, på et 2000mm Celestron ingen filtre, manuel fokus. Optisk forstørrelse: 280x.

iSpy(
http://www.ispyconnect.com/
) er brugt som en betragter/optager af de to side om side betragter vinduer og for at forsyne optagelsen med den aktuelle dato/tid i real tid og azimut/elevations positionen. Alle optagelser er tidsstemplet i real tid, PC synkroniseret ved hjælp af Dimension 4.

Jeg bruger ordet ”Anomali” til at betegne uidentificerede flyvende objekter med opløste strukturelle detaljer, der sædvanligvis er polymorfe med en ”anomal” adfærd, dvs. med en adfærd, som synes at trodse kendte ideer/koncepter. Jeg er ikke en, der tror på UFOer, men jeg er heller ikke ”snæversynet” afvisende. Jeg beskæftiger mig kun med fakta, der kan observeres i vores atmosfære eller i nærrummet.

Vi leverer kun Anden-Generations Data: Optagelser, hvor strukturelle detaljer af objektet under observation er givne. Pletter uden struktur er første generations data, som allerede er forældet.

Denne kanal er rettet mod folk med solid videnskabelig baggrund og en ægte videnskabelig ånd og uafhængig tankegang, folk med et dogmatisk, forenklet verdenssyn har ikke en ægte videnskabelig ånd og vil føle sig uvelkomne her, det samme vil gælde for ET/UFO nørder, forudfattede meninger har ingen plads på denne kanal, her hersker pålidelige observerede data suverænt. Vi afviser “reduktionisme” og går helt ind for, at det at observere virkeligheden direkte altid giver mere indsigt end at bygge “modeller” af virkeligheden. Jeg bruger denne kanal som et output for mine observationer og ideer om dette emne, det er en kanal uden reklamer.

Hvis du er på udkig efter Hollywood underholdning, er du på den forkerte kanal.

Enhver, der sprogligt bruger beskidte/vulgære/personlige angreb på denne kanal, vil blive forment adgang uden varsel.

Denne optagelse og andre optagelser i rå video arkivet er udelukkende copyrightet for denne kanal, du kan ikke bruge det uden først at spørge om tilladelse.


More VIDEOS available at
https://www.youtube.com/user/MiamiUFO/videos

Transcriber to English: Maya Benmergui

Translator to Danish: Margit VillumsenNo comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS