PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Wednesday, May 18, 2016

ROMÎNA -- JEREMY THOMAS TUTORIAL -- VERSIUNEA COMPLETĂ

JEREMY THOMAS TUTORIAL TREI PASI CHEIE PENTRU EFECTUAREA OBSERVATIEI SISTEMATICE A ANOMALIILOR
0.00 - Trei pasi cheie pentru a observa anomaliile
0.07 - Cele trei cerinte fundamentale si necesare pentru a fi în masura sa observi sistematic anomaliile sunt:
1 - Localizarea cu Infra-rosu.
2 - O ampliere optica înalta, pentru a fi în masura sa rezolve/descrie un obiect îndepartat, în toate detaliile sale.
3 - Semnalizarea directa activa.
În continuare, voi explica fiecare pas, cu mai multe detalii.
0.37 -
1 - Localizarea prin infra-rosu.
Toata experienta de observare acumulata, demonstreaza ca, aproape toate anomaliile sunt vizibile cu ochiul liber, în cazul în care sunt suficient de aproape, asemanator oricarui obiect "normal", însa, cînd se gaseste dincolo de o anumita distanta, în atmosfera si la lumina zilei, vor fi mascate de lumina vizibila împrastiata pe cer. Multe obiecte mici aflate în atmosfera, atunci cînd acestea sunt relativ putin distantate, nu sunt vizibile cu ochiul liber, cum ar fi insectele, pasarile mici, etc. Dar, aproape toate vor fi localizate printr-un sistem de infra-rosu.
1.07 - De obicei, anomaliile sunt mici si stralucitoare; multe au culori foarte apropiate de albastrul cerului. Sunt foarte dificile de localizat cu ochiul liber, atunci cînd acestea sunt relativ departe, si experienta arata ca, în general, anomaliile, se deplaseaza la mari altitudini, deci, se vor gasi dincolo de atingerea vizibilitatii cu ochiul liber, însa pot fi usor localizate cu ajutorul folosirii infra-rosu, si nu pentru ca sunt 'ascunse'. Aceasta afirmatie este un mit, avînd în vedere ca sunt pur si simplu mascate de lumina vizibila în timpul perioadei de lumina diurna, exact asa cum se întîmpla cu stelele.
1.37 - Prin urmare, pentru a localiza anomaliile la lumina zilei, folosirea de infra-rosu este cu mult mai buna decît o localizare simpla cu ochiul liber, care a fost metoda de locatie, pe care a folosit-o Omul întotdeauna. Tehnologia exista, deci, trebuie sa o folosim.
Deci, pentru a face o localizare eficienta cu infrarosii, se recomanda un aparat de fotografiat digital "modificat" si utilizarea de filtre de trecere de infrarosii de 850mm sau 950mm.
Un aparat de fotofrafiat de siguranta cs-mount ieftin, si adecvat, am folosit într-un fel cu mult succes o camera de siguranta modificat LG LCB5100
2.07 - Împreuna cu aceasta camera, sunt necesare cîteva lentile. Experienta arata ca o ampliere optica de 20x va fi foarte eficienta pentru a detecta multe din micile obiecte care se misca în interiorul atmosferei. Daca folosesti un sensor standard de marimea 1/3 (camera de siguranta de 1/3 (6mm) de marime ca a LG LCB5100, va fi suficient un obiectiv care atinge aproape de 120 mm de lungime focala. Experienta arata de asemenea ca lentilele de zoom, sunt foarte bune pentru acest scop. Folosirea în mod regulat a unei lentile de zoom de 16 milimetri-160milimetri, care va oferi o atingere de 160/6 = 2x ampliere optica.
2.37 - Doua anomalii. Avem nevoie sa 'rezolvam' detaliile structurii acestor puncte, pentru a începe sa putem sa deducem orice concluzii bazate pe cunoasterea faptelor, despre natura lor; pîna în prezent, singurul lucru pe care putem sa-l spunem, este ca sunt "anomalii".
2.56 -
2 - Înalta ampliere optica pentru a fi în masura sa rezolvi un obiect îndepartat, în detaliile sale.
 Partea localizarii prin infrarosii, va oferi în mod normal, doar puncte, mici puncte în miscare pe un fond negru ca în segmentul anterior. Aceleasi puncte care, cu o ampliere mai mica decît aceasta parte de localizare, pe care multi continua sa o numeasca OZN-uri/OVNIS, sau "nave", fara sa stie cu adevarat, ce se gaseste în spatele acestor puncte. Atunci avem nevoie sa atingem o ampliere majoracare va fi în masura sa "rezolve" detaliile acestor puncte.
3.26 - Estimarile si experientele arata ca o ampliere optica 150x va fi aproapre întotdeauna suficienta pentru a amplia (rezolva) detaliile obiectelor foarte mici, în miscare în interiorul atmosferei. Detaliile/amanuntele structurii anomaliilor vor fi aproape întodeauna rezolvate, folosind acest tip de ampliere. Amintiti-va ca "amplierea optica" a unei anumite combinatii de telescop/camera, este egala cu relatia între atingerea lungimii focale, si marimea sensorului camerei, în asa fel încît camera cu sensor de marimi minore, sa fie mai buna, pentru obtinerea unei amplieri majore.
3.56 - Din acest motiv, camerele superzoom cum ar fi, Canon SX50 sau SX60, sau Nikon p600 sau p900, toate au o marime de sensor de 7,6 milimetri. Comparati-o cu marimea sensorului camerelor DSLR, în mod normal cu mai mult de 20 de milimetri, si vã va oferi o idee despre motivul pentru care, camerele DSLR nu sunt într-adevar bune pentru obtinerea de ampliere optica înalta, cu atingere sau lentila du distanta focala relativ scazuta.
Dar chiar si atunci cînd camerele superzoom sunt foarte bune pentru înregistrarea de anomalii care sunt vizibile cu ochiul liber, ele nu reusesc în anomaliile care se gasesc dincolo de aceste distante.
4.26 - Combinatia dintre un locator cu infrarosu si gama mare de marire este desemnata ca un sistem optic dublu; sisteme optice duble au fost recomandate de catre Proiectul blue book pentru a observa sistematic obiectele neidentificate.
4.46 - Camera din dreapta, este camera de localizare, care foloseste un filtru de 950mm IR, si sistemul din stînga, permite sa se obtina o ampliere optica de 140x, sau o ampliere optica de 280x, sau ampliere optica de 280x cu un extensor de 2x, folosind o camera cu o marime a sensorului de 7,16 milimetri.
5.06 -

3 - Semnalizarea activa directa.
Cu aceasta expresie se întelege, orice semnale directe "fizice" pe care le putem livra direct la anomalii. Experienta arata ca anomaliile ramîn "interesate" în semnale "inteligente". Daca semnalele sunt trimise catre o zona a cerului înainte de a vedea orice anomalie, la scurt timp dupa aceea, ele pot aparea în aceasta zona, însa si mai mult, daca semnalele vor fi trimise direct la anomalii, dupa ce au fost zarite. Atunci, "interesul" lor pentru locul dvs. se va mari, si comportamentul lor se va schimba.
5.36 - La lumina zilei, în zilele cu cer senin, modul cea mai simplu pentru a trimite semnale, este de a folosi. o oglinda. Este ceva care a fost folosit de om de sute de ani; este simplu si eficient. De asemenea, pot fi folosite unde scurte de radio.
Un fapt extraordinar despre anomalii, este verificat prin trimiterea de semnale directe catre ele de forma continuata. Le trimit mereu o secventa de numere prime. Dta. poti sa "modela" formele dtale. Anomaliile sunt în mod inerent polimorfe. Ele se moldeaza/transforma continuu, ceea ce le permite sa "copieze" multe lucruri, aproape totul.
6.06 - Experienta arata de asemenea ca anomaliile care se gassc dincolo de distante de vizibilitate cu ochiul liber, vor avea o capacitate de schimbare de forma/transformare, care probabil va fi o stare mai "naturala" pentru ele.
Însa experienta demonstreaza de asemenea ca, atunci cînd anomaliile se apropie de distantele detectabile cu ochiul liber a umanilor, adopteaza forme de "mimetism", care le permite sa treaca aproape neobservate de catre observatorii umani neinstruti. Formele "obisnuite" în care acestea se transforma sunt "baloane" sau "saci de plastic".
6.36 - Însa deja, avem filmari solide care arata "transformarea" unei anomalii amorfe, într-o anomalie care imita forma unui balon.
Se pare ca este ca o " zona de penumbra" dincolo de capacitatile de viziune umana cu ochiul liber, unde anomaliile pot fi observate în multipla lor transformare "naturala" / schimbarea lor de forma  / în starile lor de transformare, însa atunci cînd se "încruciseaza" cu capacitatile potentiale de observare cu ochiul liber al umanilor, ele se transforma în forme pe care în general, le imita.
7.06 - Cînd se studiaza anomaliile, este necesar sa se faca un abordaj riguros si obiectiv, fara nici un tip de ideie preconceputa despre natura anomaliei.
Datele de observare sunt prioritare si trebuie sa acceptam ceea ce aceste date determina.
Multi "oameni de stiinta" nu au reusit în acest principiu stiintific de baza, de a accepta ceea ce datele de observare ordena; pur si simplu au respins datele, si nu au facut nici un tip de observatii pe cont propriu. Din nou, este vorba despre o reactie veche, si ne-stiintifica, în fata ideilor si a faptelor noi.
7.36 - Asa cum am spus mai înainte, nimic nu poate înlocui experienta directa. Dta. nu trebuie sa accepti nici un concept afirmat aici, pur si simplu bazat pe credinta, nici nu trebuie sa admiti bazata pe credinta dtale. orice fapt pe care "specialistii" îl pot spune. Anomaliile, pot fi observate de orice persoana, si numeni nu o poate împiedica sa o faca.

Anomaliile/Ozn-urile, ca fiinte vii

0.0 - Anomaliile/Ozn-urile ca fiinte vii
0.07 - Aproape toti cei care au facut observatii directe asupra anomaliilor, sau asa numitelor Ozn-uri, ajung la concluzia ca aceste obiecte zburatoare autonome, sunt fiinte vii. ""Datele celei de-a Doua Generatii": Datele în care se vad în mod clar detaliile structurii acestor obiecte zburatoare, sunt pe deplin compatibile cu concluzia la care multi au ajuns, între acestia "Tatal" sau cel care a dat numele frazei repetitive: "farfuriile zburatoare" Kenneth Arnold. Se pare ca ufologia (de la UFO= OZN), în mod foarte probabil se "reduce" la un segment al Biologiei.
0.37 - Obiect zburator autonom si anomal, deplasîndu-se prin nori.                                   13/11/15
0.47 - Kenneth Arnold, în Noiembrie 1962, citeaza:
"Dupa vreo 14 ani de cercetare extensa, este concluzia mea, ca asa numitele obiecte zburatoare neidentificate, care au fost vazute în atmosfera noastra, nu sunt nave spatiale dinalta planeta, absolut, cia mai degraba sunt grupuri si mase de organisme vii, care formeaza parte din atmosfera noastra, si a spatiului, asa cum este viata pe care o gasim în adîncimile oceanelor".
1.17 - Obiect zburator autonom si anomal, luat cu IR, 11/11/15.
1.28 - Primele planuri ale unei anomalii anterioare.
1.50 - Anthony Woods, citeaza:
"Cu cît mai mult vad aceste obiecte, cu atît mai mult sunt sigur ca sunt forte vii individuale de viata, de un numit tip, în loc de vehicule fabricate."
2.10 - Anomalie verticala ondulatorie 21/08/15.
2.29 - Jeff Woolwine a ajuns la aceeasi concluzie, citînd:
"Din observatiile mele personale, si munca mea de teren cu acest tip de cercetare, si în raport cu convingerile mele personale referitoare la aceasta tema, cred ca daca vedem "cinci lumini pe cer", nu este vorba de nici o nava speciala care se vede ... doar de cinci fiinte vii, care mereu au stat printre noi ... Identic la situatia în care oceanografii gasesc noi specii vii de viata în ocean ... aceasta este o alta varietate de viata în ocean ... aceasta este o alta clasa de viata, pe care oamenii de stiinta nu au descoperit-o înca..."
2.59 - Anomalia de tip bumerang 30/03/15
3.31 - Acest lucru îl credea de asemenea Trevor J. Constable, pionierul observatiilor anomale. Cititi de exemplu cartea sa: Pulsul Cosmic al Vietii. Convvingerea sa sa bazat pe observatii directe.
3.51 - Exista mult mai multe exemple în acest canal, si în multe alte canale pe You Tube, unde se vede în mod clar aceasta "vitalitate" caracteristica a anomaliilor.
Cu folosirea echipamentelor de ampliere optica la îndemîna, de fiecare data mai multi observatori activi din a doua generatie, va fi mai ampla si puternica, evidenta disponibila.
Momentul prezentari de imagini cu puncte de lumina doar, si fara structura, se apropie de sfîrsit. Materialul arhivelor de date celei de-a doua generatii, se afla aici pentru a ramîne.

Comunicare Directa cu Anomaliile/OZN-uril p01
0.0 - Comunicare Directa cu Anomaliile
0.07 - Realitatea anomaliilor se afla dincolo de orice îndoiala, cel putin, pentru persoanele care le observa în mod regulat, în întreaga lume, si acest numar se mareste în mod constant. Divulgarea crescînda a acestei realitati pentru populatie
în general, este de fapt, imparabila. Acum, în afara de 
"simpla" recunoastere a acestei realitati, am trimis semnale directe coerente catre anomalii, urmînd întotdeauna secventa de numere prime.
0.27 - Repetitiile regulate, sunt o tehnica de învatamînt foarte cunoscuta si eficienta, noi toti învatam primele cuvinte, folosind aceasta tehnica. Metodele pentru a trimite semnale regulate anomaliilor, au fost urmatoarele:
1 - Reflexe de oglinzi: folosind o oglinda pentru a trimite semnale directe anomaliilor.
2 - Unde scurte de radio: Folosind undele scurte de radio prin secventele de numere prime.
3 - Folosind placi mari pentru reprezentarea cifrelor.
0.57 - O oglinda simpla pentru a trimite semnale directe anomaliilor.
1.07 - Folosind o farfurie de antena pentru a trimite cadentele de numere prime, prin undele scurte de radio, într-o frecventa de 2.5 ghz.
1.17 - Folosind o placa mare care poate fi vazuta de "sus" reprezentînd cifrele 3 si 5.
1.27 - Acum întrebarea naturala este: Anomaliile "au raspuns" în "concordanta" cu semnalele trimise?
Si raspunsul este inchestionabil, DA, la multe nivele. În primul rînd, folosind o oglinda si trimitînd semnale directe catre ele, unele dintre aceste anomalii au retribuit cu o enorma sclipire, o marire relevanta a stralucirii lor, care nu putea fi atribuita reflexelor, si care era direct relationata cu semnalele trimise. Acest raspuns "simplu", este de fapt, o dovada inechivoca de natura sa anomala.
1.57 - Însa "raspunsurile " lor au mers mult mai departe de aceasta "simpla" sclipire de recunoastere a semnalelor trimise catre ele. În diferite ocazii, schimbîndu-si geometria, anomaliile au reprodus cifrele "3" si "5", care le-au fost trimise.
O sa prezint mici segmente în care anomaliile si-au schimbat în mod clar forma lor geometrica, reproduzind cifrele 3 si 5.
2.17 - Anomalie polimorfa la nivel înalt în 23/8/2015. Filmare la 1/4 de viteza. (2015-08-23 -Duminica)
2.33 - Este clar ca acest obiect are o geometrie dinamica. (2015-08-23-Duminica)
2.47 - Cifra "5".
3.21 - Aceasta este aceeasi anomalie, cîteva minute înainte de a se metamorfoza în cifre.
3.54 - Anomalie polimorfa, si cifra "3" în 23/5/2015.
4.32 - În acest canal, exista alte exemple de anomalii formînd numere prime.
Asa cum "validarea" realitatii anomaliilor este facuta de observatia ta directa, folosind echipamentul optic de ampliere ÎNALTA, validarea acestor rezultate, trebuie sa fie facuta încercînd sa se duplice rezultate ca acestea, în care anomaliile "raspund" în mod relationat cu semnalele directe care le sunt trimise.
Nimeni te împiedica sa reproduci exact acest proces.


Comunicare Directa cu Anomaliile Po2

0.0 - Comunicare Directa com Anomaliile # 2.
0.07 - Am vazut anomaliile formînd numere prime, am constatat respectiv anomaliile formînd cifrele "3" si "5" pe data de 03/30/14. Pe data de 03/23/15, am filmat o anomalie metamorfozîndu-se, de diferite ori, din cifra "3" în "5".
De asemenea a filmat de diferite ori anomaliile formînd cifra "3" sau cifra "5".
0.27 - Pe data de 10/22/15 la orele 6:23 pm EST = 18:23 EST. Am localizat o anomalie cu forma de "balon", cu o sfoara ciudata. Si mai mult înca, examinî
nd filmarea, tablou cu tablou, poate fi vazuta aceasta sfoara transformîndu-se în numere prime. Se vad nitid cifrele "5" si "7", si de asemenea cifra "3".
Ca de obicei, aceasta anomalie a fost localizata cu infrarosii, deorece nu era vizibila cu ochiul liber. Voi prezenta primele tablouri unde sunt vizibile nitid, numerele prime, si apoi, voi prezenta filmarea cruda, pe care o puteti descarca si puteti sa o vedeti dvs. însiva, tablou cu tablou, si sa verificati acest fapt uimitor.
0.57 - 2015-10-22 Joi 6:23:28 pm.
1.29 - anomaliile pot fi considerate ca "mesaje". Dovada acesteia este într-adevar foarte puternica. Cercetarea asupra inteligentei în alte locuri trebuie sa fie facuta cu o minte deschisa. Sa astepti ca inteligente diferite de a noastra, sa foloseasca doar mijloacele noastre de comunicatie, asa ca undele de radio, este o apropiere foarte strîmta/înapoiata, si o apropiere " umana" centrata.
Dupa aceea, se arata filmarea pe crud a acestei anomalii.
1.59 - 2015-0-22 Joi. 6:23:25 pm.

Comunicare Directa cu anomaliile Po3
0.00 - Anomalie polimorfica aproape statica, urmarita de la orele 15:08, pîna la orele 17:12, timp de mai mult de doua ore.
0.19 - Filmare registrata anterior cu camera din dreapta în Infra Rosii, closeups/apropierile urmatoare înregistrate cu camera din stînga.
Telescop Celestrom 1000mm, a folosi 2x extender/extensiune.
Camera de localizare cu lentile de 16-160mm, filtru de Infra Rosii de 950mm.
0.30 - Tablouri/luari de vederi selectionate.
0.33 - Cifra "5" din nou, 2015-11-09 Luni 15:08:15
0.45 - Sclipire mare.
0.53 - Din nou cifra "5".
1.58 - Filmare la orele 15:08 atunci cînd a fost localizata pentru prima data.
1.48 - La orele 15:55h = 3:55pm.
2.29 - La orele 16:31h = 4:31pm.
2.44 - La orele 16:56h = 4:56pm, coborînd la orizont.
3.00 - La orele 17:09h = 5:09pm, foarte jos la orizont.
3.11 - Aceasta filmare este înca un exemplu ca, semnalizarea directa pentru anomalii poate fi relationata cu "raspunsurile" lor.
Acest tip de rezultate pot avea implicatii de o mare anvergura. Una dintre aceste implicatii, este ca "comunicarea" cu anomaliile, este o posibilitate reala, si în acelasi timp, demonstreaza ca unele anomalii sunt fiinte inteligente sau "constructii/opere"  de fiinte inteligente.


Propriile anomalii, sunt "mesaje", asa cum aceasta filmare o arata în mod clar.
Comunicarea Directa cu anomaliile Po4


0.0 - Comunicarea Directa cu Anomaliile - o revizie.
0.0 - Comunicarea Directa cu Anomaliile - o revizie.

0.07 - Aceasta filmare va prezenta segmente scurte de cazuri diferite, în care anomaliile au format figuri sau cifre. Aceste exemple sunt un indiciu puternic ca anomaliile sunt "mesaje" în sine, si ca trimitînd semnalele explicite catre anomalii, ele pot "modela" formele pe care le iau. Acest proces de "instruire" a modului de comunicare cu anomaliile va fi îndelungat, ne-surprinzator, caci procesul de instruire al primului limbaj al nostru, de obicei este îndelungat, însa a fost fascinant de la început.

0.27 - 03/30/14 - La 15:40h = 3:40pm, a fost prima indicatie ca anomaliile "raspundeau", în legatura cu semnalele trimise catre ele.

0.53 -  Cifrele "3" si "5".

1.00 - Daca am fi urmat tendinta patologica si dominanta a mentalitatii "stiintifice" generale, de a se îndeparta pentru ca ceva este "explicabil", aproape tot ce am respins ca fiind doua "baloane" legate si zburînd, pentru ca ar fi explicatia "logica", însa am respins de mult timp aceasta mentalitate patologica; si captarile de videoclipuri care urmeaza, o vor demonstra. Exista o disfunctie sistematica si adînca în mentalitatea stiintifica actuala; realitatea anomaliilor, este doar un aspect care confirma pe deplin aceasta disfunctie.

1.20 - 04/12/14 - La 13:14h = 1:14pm, cifra "3".

1.49 - Cifra "3".

1.53 - 04/12/14 - La 13:55h = 1:55pm. Anomalie clar polimorfica, cu schimbari de forma vizibile, de la cadru la cadru.

2.00 - Este imposibil de explicat acest obiect ca fiind un "balon". Cu acest tip de obiecte, detractorii/calumniatorii sunt redusi la tacere pentru întotdeauna.

2.20 - Cifra "3".

2.24 - 08/19/14 - La 17:58h = 5:58pm. Acest segment filmat cu Infra Rosu, arata caracteristici de pulsare stralucitoare si scînteierile anomaliilor.

2.32 - 08/18/14 5:58pm. Anomalie formînd cifra "1".

2.52 - Cifra "1".

2.56 - 09/01/14 - La 18:44h = 6:44pm. Anomalie cu forma cifrei "5".

3.10 - Cifra "5".

3.13 - 11/12/14 - La 11:47h = 11:47am. Anomalie cu forma cifrei "3". (2014-11-12Miercuri)

3.27 - Cifra "3".

3.31 - 05/23/15 - La 15:00h = 3:00pm. Anomalie clar polimorfica, adoptînd forma cifrelor "3" si "5".

3.53 - Cifra "3".

4.00 - 08/23/15 - La 18:01 = 6.01pm. Anomalie clar polimorfica, alt caz în care detractorii au fost redusi la tacere. (2015-08-23. Duminica)

4.12 - Cifra "5".

4.16 - (2015-11-09 Luni)

4.29 - Cifra "5".

4.34 - Întrebarea care apare, este: Ce sunt anomaliile? În realitate, nimeni o stie. Numai un program de cercetare, serios si sistematic, poate raspunde la aceasta întrebare.

Ovnilogia clasica a nereusit complect asupra acestui aspect, pentru ca în general ovnilogistii nu au facut niciodata observatii directe si sistematice, si au condus la idei care erau si continua sa fie îndepartate de realitate.

Anomaliile pot fi observate direct, folosind echipament optic de Ampliere RIDICATA; sunt observate cu usurinta, folosind camere de infra rosu la lumina zilei (în timpul luminii solare).
Mai multe video-uri disponibile la:

Transcriere de: Maya Benmergui


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS