PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Monday, May 23, 2016

DANSK -- JEREMY THOMAS VEJLEDNING -- FULDE VERSION

JEREMY THOMAS VEJLEDNINGTRE VIGTIGE TRIN
TIL SYSTEMATISK OBSERVATION AF ANOMALIER

0.0   - Tre vigtige trin til observation af anomalier.
0.07 – De tre grundlæggende vigtige trin/punkter, der kræves for systematisk at kunne observere anomalier, er:

1- Infrarød spotting.
2- Høj optisk forstørrelse for at kunne opløse et fjernt objekt i detaljer.
3- Aktiv direkte signalering.

Jeg vil forklare hvert trin i detaljer herunder.

0.37 - 1- Infrarød spotting:
Alt indsamlet observationsmæssig erfaring viser, at næsten alle anomalier er synlige for det blotte øje, hvis de er tæt nok på, som ethvert andet "normalt" objekt, men som ethvert andet normalt objekt, når det ligger over en vis afstand i atmosfæren i dagslys, vil det ikke være synligt på grund af himlens spredning af det synlige lys, mange små objekter i atmosfæren er ikke synlige for det blotte øje, når bare de ligger lidt langt væk, ligesom insekter, små fugle, etc. Men næsten alle vil kunne spottes med infrarødt lys.

1.07 – Anomalier er sædvanligvis små og lyse, mange har næsten samme farve som himlens blå farve, de er meget svære at få øje på med det blotte øje, når de er relativt langt væk og erfaringen viser, at anomalier normalt bevæger sig i store højder, så de vil ikke kunne ses med det blotte øje, men de kan nemt spottes med infrarødt, ikke fordi de er "indhyllet", det er en myte, det er simpelthen, fordi de er usynlige på grund af himlens spredning af det synlige lys i dagslys, præcis som stjernerne er usynlige om dagen.


1.37 - Så for at spotte anomalier i dagslys er infrarød spotting meget bedre end bare at se med det blotte øje, den samme spotting metode, som mennesket altid har brugt, teknologien er her, så vi bør bruge den.
For at kunne foretage en effektiv infrarød spotting anbefales et "modificeret" digitalt kamera og et 850nm eller 950nm IR pasfilter.
Et billigt cs-betjent sikkerhedskamera vil være perfekt; Jeg har med stor succes brugt et LG LCB5100 modificeret sikkerhedskamera.

2.07 - Til dette kamera er det nødvendigt med nogle objektiver, erfaringen viser, at en 20x optisk forstørrelse vil være meget god til at spotte mange af de små objekter, der bevæger sig inden for atmosfæren, hvis du bruger en standard 1/3 sensor størrelse (6mm) sikkerhedskamera som LG LCB5100, vil et objektiv, der rækker omkring 120 mm brændvidde, være nok, erfaringen viser også, at zoomobjektiver er meget gode til dette. Jeg bruger jævnligt et 16mm-160mm zoomobjektiv, der vil give en rækkevidde på 160/6 = 26x optisk forstørrelse.

2.37 - To anomalier, vi må "opløse" disse pletters struktur i detaljer for at kunne være i stand til lave et kvalificeret gæt på deres natur; indtil nu er det eneste, vi kan sige, er, at de er "anormale".

2.56 - 2 Høj optisk forstørrelse for at kunne opløse et fjernt objekt i detaljer.
Den infrarøde spotting vil normalt bare vise pletter, små pletter, der bevæger sig på en sort baggrund som i den foregående sekvens, de samme pletter ved lavere forstørrelse, som selv denne spotting, som mange stadig kalder UFO'er, eller "rumfartøjer" uden egentlig at vide, hvad der ligger til grund for pletterne. Så vi har brug for en stor forstørrelse, der vil kunne "opløse" detaljerne i disse pletter.

3.26 - Skøn og erfaring viser, at en 150x optisk forstørrelse næsten altid vil være nok til at opløse detaljerne i mange små objekter, der bevæger sig inden for atmosfæren, detaljer i anomaliers struktur vil næsten altid blive opløst ved brug af denne forstørrelse. Husk, at den "optiske forstørrelse" af en given teleskop-kamera kombination er lig med forholdet mellem brændvidde og kamerasensorens størrelse, så kameraer med mindre sensorstørrelse vil være bedre til at opnå en større forstørrelse.

3.56 - Det er grunden til, at superzoom kameraer som Canon sx50 eller sx60, eller Nikon p600 eller p900 alle har en sensorstørrelse på 7,6 mm, sammenlign det med DSLR kameraers sensorstørrelse på normalt mere end 20 mm og det vil give dig en idé om, hvorfor DSLR kameraer ikke rigtig er gode til at opnå høj optisk forstørrelse med linser med relativ lav brændvidde.
Men selv om superzoom kameraer er meget gode til optagelse af anomalier på afstande, der kan ses med det blotte øje, er de ikke tilstrækkelige til anomalier, der befinder sig længere ude.

4.26 - Kombinationen af en infrarød spotting og en høj forstørrelse kaldes et dual optisk system; duale optiske systemer blev allerede anbefalet af Project Blue Book til systematisk observation af uidentificerede objekter, som blev rapporteret.

4.46 - Kameraet til højre er spotterkameraet med et 950nm IR-filter og systemet til venstre giver en 140x optisk forstørrelse eller 280x optisk forstørrelse eller 280x optisk forstørrelse med en 2x forlænger, med et kamera med en 7.16mm sensorstørrelse.

5.06-3 - Aktiv direkte signalering.
Med dette mener vi alle direkte "fysiske" signaler, som vi kan sende direkte til anomalier. Erfaringen viser, at anomalier bliver "interesserede" i "smarte" signaler, hvis signalerne sendes til et område på himlen, før anomalierne ses, efter et stykke tid dukker anomalier måske op i dette område, men endnu bedre, hvis signaler sendes til anomalier lige efter, at de er blevet spottet, så vil deres "interesse" i det pågældende område stige og deres adfærd vil ændre sig.

5.36 - I dagslys på en klar himmel er den enkleste måde at sende signaler på at bruge et spejl, noget, der er blevet brugt af mennesker i hundredvis af år, enkelt, effektivt. Også korte radiobølger kan anvendes.
Det ekstraordinære ved anomalier er, at ved at sende direkte signaler til dem konstant, jeg sendte dem altid sekvenser af primtal, kan du "modulere" deres form, anomalier er i bund og grund polymorfe, de ændrer form konstant, hvilket gør det muligt for dem at "efterligne" mange ting, næsten alt.

6.06 - Erfaringen viser også, at anomalier, der ligger uden for, hvad det blotte øje kan se, vil være i en mere formændrende tilstand, måske en mere "naturlig" tilstand for dem.
Men erfaringen viser også, at når anomalier komme tættere på det menneskelige øjes spotting afstand, antager de "efterlignende" former, som gør dem næsten ubemærkede for intetanende menneskelige observatører, de "almindelige" former, som de antager, har form af "balloner" eller "plastikposer".

6.36 - Men vi har allerede mange optagelser, der viser "transformationen" af en amorf anomali til en efterlignende ballon-formet anomali.
Det viser sig så, at der er ligesom en "gråzone" i en afstand, hvorudover det menneskelige øje kan se, hvor anomalier kan observeres i deres "naturlige" polymorfe/formændrende tilstand, men når de "krydser" over til en afstand, hvor det menneskelige øje potentielt kan observere, går de normalt over til efterlignende former.

7.06 – Ved studie af anomalier er en streng objektiv tilgang uden forudfattede meninger om karakteren af anomalier nødvendig.
Pålidelige observationsmæssige data er vigtige og vi må acceptere det, disse data dikterer.
Mange "videnskabsmænd" havde fejlet med hensyn til den grundlæggende videnskabelige tese om at acceptere, hvad observationsdata byder på; de afviste ganske enkelt dataene og havde ikke lavet deres egne observationer, den gamle uvidenskabelige reaktion på nye ideer og fakta om igen.

7.36 - Som vi har sagt før, kan intet erstatte førstehånds erfaring, du bør ikke tage noget, som hævdes her, for gode varer, du bør heller ikke taget noget, som "eksperter" siger, for gode varer, anomalier kan observeres af alle og ingen afholder dig fra at gøre netop det.

Anomalier som levende væsener

Anomalier/UFO’er som Levende Væsener.
0.0 – Anomalier/UFO’er som Levende Væsener.
0.07 - Næsten alle, der havde lavet direkte observationer af anomalier eller såkaldte UFO'er, vil nå til den konklusion, at disse autonome flyvende objekter er levende væsener. "Andenhånds data": Data, hvor detaljerne i strukturen hos disse flyvende objekter tydeligt ses, er fuldt ud forenelig med den konklusion, som mange har nået, blandt disse mange er endda "faderen" eller ophavsmanden til den misbrugte sætning: "flyvende tallerkener" Kenneth Arnold. Det lader til, at Ufologien, meget sandsynligt, vil blive "reduceret" til en underafdeling af Biologien.
0.37 - Autonomt anormalt flyvende objekt bevæger sig gennem skyer. 11/13/15.
0.47 - Kenneth Arnold, Nov 1962, citat:
"Efter omkring 14 års omfattende forskning er det min konklusion, at de såkaldte UFO’er, der er blevet set i vores atmosfære, slet ikke er rumskibe fra en anden planet, men er grupper og masser af levende organismer, der er lige så meget en del af vores atmosfære og rummet som det liv, vi finder i havens dyb."
1.17 – Autonomt anormalt flyvende objekt med IR, 11/11/15.
1.28 – Nærbilleder af tidligere anomali.
1.50 - Anthony Woods, citat:
"Jo mere jeg ser disse objekter, jo mere er jeg sikker på, de er levende individuelle livsformer af en art, snarere end fabrikerede fartøjer."
2.10 – Vertikalt bølgende anomali 8/21/15.
2.29 - Jeff Woolwine nåede den samme konklusion, citat:
"I mine personlige observationer og feltarbejde med denne type undersøgelser og min personlige overbevisning om dette emne tror jeg, at hvis vi ser fem lys på himlen ?? er det ikke et eller andet fartøj, du ser ... men fem levende væsener, der altid har været blandt os ... ligesom oceanografer finder nye arter af liv i havet ... det er en anden art af liv i havet ... det er en anden art af liv, som forskerne endnu ikke havde opdaget ... "
2.59 - Boomerang anomali 3/30/15.
3.31- Og det samme mente også Trevor J. Constable, pioneren inden for anomali observationer, læs for eksempel hans bog: Den kosmiske Livspuls, den tro var også baseret på førstehånds observationer.
3.51 - Der er mange flere eksempler på denne kanal og på mange andre kanaler på YouTube, hvor anomaliers "livagtige" karakter tydeligt ses.
Med brugen af højere optisk forstørrelsesudstyr sammen med mere aktive observatørers andenhånds data vil data og solidere dokumentation blive mere tilgængeligt.
Tiden, hvor optagelser kun præsenterer pletter af lys uden struktur, er snart ovre, andenhånds data optagelser er kommet for at blive.

Direkte Kommunikation med Anomalier p01

0.0 – Direkte Kommunikation med anomalier.
0.07 – Anomaliers autenticitet er allerede hævet over enhver tvivl, i hvert fald for de mennesker, der regelmæssigt observerer dem rundt omkring i verden og antallet er stadigt stigende, udbredelsen af denne virkelighed til den almindelige befolkning kan virkelig ikke stoppes.
Ud over den "enkle" anerkendelse af denne virkelighed har jeg konsekvent sendt direkte signaler til anomalier, idet jeg altid følger en sekvens med primtal.
0.27 - Konsekvente gentagelser er en meget velkendt og effektiv undervisnings teknik, vi har alle lært vores modersmål ved hjælp af denne teknik.
Disse har været den konsekvente metode til at sende signaler til anomalier, som jeg har brugt:
1- Spejlrefleksioner: brugen af et spejl til at sende direkte signaler til anomalier.
2- Korte radiobølger: Brug af korte radiobølger, der sender sekvenser af primtal.
3- Brug af store plader, der repræsenterer tal.

0.57 - Almindeligt spejl brugt til at sende direkte signaler til anomalier.
1.07 - Brug af en parabolantenne til at sende impulser af primtal med korte radiobølger med en frekvens på 2,5 GHz.
1.17 - Brug af en stor plade, der set fra "oven" repræsenterer tallene 3 og 5.
1.27 – Det naturlige spørgsmål at stille nu er: Havde anomalier "svaret" på en sådan måde, der var reaktioner på de signaler, der blev sendt til dem?
Og svaret er afgjort JA på flere måder, først ved hjælp af et spejl og ved at sende direkte signaler til dem svarede nogle af disse anomalier ved at lave et kæmpe glimt, en virkelig stor stigning i lysstyrken, der ikke kan tilskrives refleksioner og har direkte sammenhæng med de signaler, der blev sendt til dem. Dette "simple" svar er virkelig et entydigt bevis på deres anormale natur.
1.57 - Men deres "svar" er gået langt videre end et "simpelt" glimt, der anerkender de signaler, der blev sendt til dem. Ved flere tilfælde har anomalier formet, ændret deres geometri til, tallene "3" og "5", der blev sendt til dem gentagne gange.
Jeg vil præsentere korte sekvenser, hvor anomalier klart ændrer geometri og danner tallene 3 og 5.
2.17 - Meget polymorf anomali den 8/23/15 optagelse med 1/4 hastighed. (2015/08/23 - søndag)
2.33 - Det er klart, at dette objekt har dynamisk geometri. (2015/08/23 - søndag)
2.47 - Tallet "5".
3.21 - Det er den samme anomali et par minutter, før den ændrede form til tal.
3.54 - Polymorf anomali og tallet "3" den 5/23/15.
4.32 - Der er andre eksempler på anomalier, der danner primtal på denne kanal.
På samme måde som "valideringen" af anomaliers virkelighed sker ved direkte observation ved brug af STOR forstørrelses optisk udstyr, må valideringen af disse resultater ske ved at forsøge at duplikere resultater som disse, hvor anomalier "svarer" på en sådan måde, at de hænger sammen med de direkte signaler, der sendes til dem.
Ingen hindrer dig i at gøre netop det.


Direkte Kommunikation med Anomalier P02

0.0 - Direkte kommunikation med anomalier # 2.
0.07 - Vi har allerede set anomalier, der danner primtal, vi har set to anomalier, der ændrer form til tallene "3" og "5" henholdsvis den 03/30/14 og den 05/23/15.
 Jeg har også filmet anomalier, der ændrer form til kun tallet "3" eller til tallet "5" flere gange.
Det er en tilbagevendende oplevelse, at de helt sikkert hænger sammen med de signaler, der sendes til anomalier.
0.27 – Så den 10/22/15 kl. 18:23 EST. Jeg spottede en "ballon"-formet anomali med et mærkeligt "tøjr", ved yderligere undersøgelse af optagelserne billede for billede kan det ses, at dette tøjr ændrede form til primtal, tallene "5" og "7" er tydelige, også tallet "3".
Som næsten altid blev denne anomali spottet med infrarødt, der ikke er synligt for det blotte øje, jeg vil vise de første billeder, hvor primtallene tydeligt kan ses, så vil jeg vise råoptagelserne, som du kan downloade og se dem for dig selv billede for billede og verificere denne fantastiske kendsgerning.
0.57 - 2015-10-22 Torsdag 18:23:28.
1.29 - Anomalier kan betragtes som "budskaber" i sig selv, beviserne for dette er virkelig meget stærke, søgen efter intelligens andre steder må gøres med et åbent sind, idet du forventer, at intelligenser forskellige fra os vil bruge vores egne kommunikationsmidler, da radiobølger alene er en meget snæver tilgang og en "menneske"-centreret tilgang.
Næste råoptagelse af denne anomali.
1.59 - 2015-10-22 Torsdag 18:23:25.

Direkte kommunikation med Anomalier P03

0.0 - Polymorf anomali næsten statisk, optaget fra 15:08 til 17:12, i mere end to timer.
0.19 - Forrige optagelse taget med kameraet til højre med IR, de næste nærbilleder med kameraet til venstre.
Celestrom 1000mm teleskop, med 2x forlænger.
Spotter kamera med 16-160mm objektiv, 950nm IR-filter.
0.30 – Udvalgte sekvenser.
0.33 – Det gentagede tal "5" 2015-11-09 Mandag 15:08:15
0.45 - Stort lysglimt.

0.53 - Tallet "5" igen.

1.58 - Optagelse kl. 15:08, da den først blev spottet.
1.48 – Kl. 15:55.
2.29 – Kl. 16:31.

2.44- Kl. 16:56, langt nede i horisonten.

3.00 – Kl. 17:09, meget langt nede i horisonten.

3.11 - Denne optagelse er endnu et eksempel på, at direkte signalering til anomalier kan være "svar", der hænger sammen med signalerne.

Disse typer af resultater har vidtrækkende konsekvenser, en af konsekvenserne er, at "kommunikation" med anomalier er en reel mulighed og samtidig viser det, at nogle anomalier er intelligente væsener eller er "konstruktioner" af intelligente væsener.
Anomalier er også "budskaber" i sig selv, hvilket disse optagelser tydeligt viser.


Direkte Kommunikation med Anomalier/UFO’er P04

0.0 – Direkte Kommunikation med Anomalier, et gensyn.
0.07 - Denne optagelse vil præsentere korte sekvenser af flere tilfælde, hvor anomalier havde dannet talformer. Eksemplerne er en stærk indikation på, at anomalier er "budskaber" i sig selv og ved at sende signaler til anomalier kan de "modulere" de figurer, de antager, denne proces med "at lære", hvordan man kommunikerer med anomalier vil blive en meget lang proces, ikke overraskende, da processen med at lære vores modersmål normalt er lang, denne proces vil meget sandsynligt blive længere, men det har været spændende lige fra starten.
0.27 - 03/30/14 15:40 Det var den første indikation på, at anomalier "svarede" på signaler, der blev sendt til dem.
0.53 - Tallene "3" og "5".
1.00 - Hvis vi havde fulgt den dominerende og patologiske tendens i den nuværende "videnskabelige" tankegang til at afvise næsten alt, hvad vi har afvist, som "forklarligt", er det som to "balloner" bundet sammen under flyvning den "indlysende" forklaring.
Men vi afviste den patologiske tankegang for længe siden og de følgende videooptagelser retfærdiggjorde det fuldt ud. Der er en systemisk og dyb dysfunktionalitet i den nuværende videnskabelige mentalitet; anomaliers virkelighed er blot ét aspekt, der fuldt ud bekræfter den dysfunktionalitet.
0.20 - 04/12/14 13:14, tallet "3".

1.49 - Tallet "3".
1.53 - 04/12/14 13:55. Høj polymorf anomali med tydelig form, der skifter fra sekvens til sekvens.
2.00 – Dette objekt er umuligt at "forklare" som en ballon, med denne slags objekter må skeptikerne tie for evigt.
2.20 - Tallet "3".
2.24 - 08/19/14 17:58. Dette er en IR-sekvens, der viser den karakteristiske glødende pulsering og gnister hos anomalier.
2.32 - 08/19/14 17:58. Tallet "1" anomali.
2.52 - Tallet "1".
2.56 - 09/01/14 18:44. Tallet "5" anomali.
2,800 x 2.6


No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS