PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Thursday, January 14, 2016

Romîna -- JEREMY THOMAS -- Anomaliile/Ozn-urile, ca fiinte vii

JEREMY THOMAS TUTORIAL


Best viewed in HD. Redland FL 33187.

ENGLISH
SPANISH

Anomaliile/Ozn-urile, ca fiinte vii

0.0 - Anomaliile/Ozn-urile ca fiinte vii
0.07 - Aproape toti cei care au facut observatii directe asupra anomaliilor, sau asa numitelor Ozn-uri, ajung la concluzia ca aceste obiecte zburatoare autonome, sunt fiinte vii. ""Datele celei de-a Doua Generatii": Datele în care se vad în mod clar detaliile structurii acestor obiecte zburatoare, sunt pe deplin compatibile cu concluzia la care multi au ajuns, între acestia "Tatal" sau cel care a dat numele frazei repetitive: "farfuriile zburatoare" Kenneth Arnold. Se pare ca ufologia (de la UFO= OZN), în mod foarte probabil se "reduce" la un segment al Biologiei.
0.37 - Obiect zburator autonom si anomal, deplasîndu-se prin nori.                                   13/11/15
0.47 - Kenneth Arnold, în Noiembrie 1962, citeaza:
"Dupa vreo 14 ani de cercetare extensa, este concluzia mea, ca asa numitele obiecte zburatoare neidentificate, care au fost vazute în atmosfera noastra, nu sunt nave spatiale dinalta planeta, absolut, cia mai degraba sunt grupuri si mase de organisme vii, care formeaza parte din atmosfera noastra, si a spatiului, asa cum este viata pe care o gasim în adîncimile oceanelor".
1.17 - Obiect zburator autonom si anomal, luat cu IR, 11/11/15.
1.28 - Primele planuri ale unei anomalii anterioare.
1.50 - Anthony Woods, citeaza:
"Cu cît mai mult vad aceste obiecte, cu atît mai mult sunt sigur ca sunt forte vii individuale de viata, de un numit tip, în loc de vehicule fabricate."
2.10 - Anomalie verticala ondulatorie 21/08/15.
2.29 - Jeff Woolwine a ajuns la aceeasi concluzie, citînd:
"Din observatiile mele personale, si munca mea de teren cu acest tip de cercetare, si în raport cu convingerile mele personale referitoare la aceasta tema, cred ca daca vedem "cinci lumini pe cer", nu este vorba de nici o nava speciala care se vede ... doar de cinci fiinte vii, care mereu au stat printre noi ... Identic la situatia în care oceanografii gasesc noi specii vii de viata în ocean ... aceasta este o alta varietate de viata în ocean ... aceasta este o alta clasa de viata, pe care oamenii de stiinta nu au descoperit-o înca..."
2.59 - Anomalia de tip bumerang 30/03/15
3.31 - Acest lucru îl credea de asemenea Trevor J. Constable, pionierul observatiilor anomale. Cititi de exemplu cartea sa: Pulsul Cosmic al Vietii. Convvingerea sa sa bazat pe observatii directe.
3.51 - Exista mult mai multe exemple în acest canal, si în multe alte canale pe You Tube, unde se vede în mod clar aceasta "vitalitate" caracteristica a anomaliilor.
Cu folosirea echipamentelor de ampliere optica la îndemîna, de fiecare data mai multi observatori activi din a doua generatie, va fi mai ampla si puternica, evidenta disponibila.
Momentul prezentari de imagini cu puncte de lumina doar, si fara structura, se apropie de sfîrsit. Materialul arhivelor de date celei de-a doua generatii, se afla aici pentru a ramîne.

Transcript: Maya Benmergui



More VIDEOS available at




În acelasi mod în care stelele sunt ascunse de cer, împrastiate în lumina zilei, multe alte mici obiecte din atmosfera, de asemenea se ascund. Acest efect de mascare, este mai mic în portiunea infra-rosie a spectrului radioelectric, si mai mic înca, în portiunea undei scurte de radio, asa ca a explora cerul cu infra-rosii, sau cu undele scurte de radio (radar), este mult mai eficient decît explorarea cerului în timp ce lumina zilei este vizibila. Sistemele optice duble, profita de acest lucru: http://www.youtube.com/watch?v=O_QAJW.... Sistemele optice duble, reprezinta anomaliile, asa cum microscoapele o fac cu micro-organismele.

Dupa ce anomaliile au fost observate sistematic, ideia ca sunt fiinte vii, este ceva natural de gîndit.
Unele anomalii raspund cu sclipiri stralucitoare pentru a conduce semnalele de lumina în timpul zilei, sau noaptea aratînd cu acest fapt în mod clar natura lor anomala. Unele anomalii au raspuns transformîndu-se în forme de cifre corelate cu semnalele trimise lor:
Dintr-un punct de vedere stiintific, evidenta cea mai puternica posibila pentru oricare fapt sau teorie, este observarea datelor constante/recurente cu ajutorul observatorilor independenti multipli. Anomaliile au mult acest comportament, deci realitatea lor se bazeaza pe motive stiintifice foarte solide. Faptul ca aceasta realitate nu a fost recunoscuta înca de "cercurile stiintifice", este într-adevar lipsita de relevanta, vor fi obligati sa o recunoasca mai tîrziu, în acelasi fel în care Biserica a fot nevoita sa recunoasca cosmoviziunea heliocentrica.
Pasii cheie pentru observarea sistematica a anomaliilor sunt:
1 - Localizarea de infra-rosii. Folosirea unei amplieri la scala de 20x.
2 - Folosirea unei mari amplieri optice capabile sa rezolve detaliile obiectului distant, în intervalul de ampliere optica de 150x.
3 - Semnalizarea directa a anomaliilor vazute. Ele îsi vor schimba comportamentul si geometria corpului lor, ca raspuns la semnalele "inteligente".
Doua camere folosite:
1 - O camera modificata LG, 1/3 CCD "definitie standard, cu lentila motorizata 16-160mm: în timpul zilei folosind filtrul IR, si pasul de 950mm, si noaptea fara filtru. Amplierea pîna la 26x.
2 - O camera IP de 5 megapixeli, de definitie înalta, cu un 2000 mm de Celestron, fara filtru, abordare manuala. Marire optica: 280x.
iSpy (http://www.ispyconnect.com/), se foloseste ca un vizor/gravador în ambele parti cu ferestruici de viziune, si serveste de asemenea, pentru a suprapune imaginile în timpul real - data/ora actuala a înregistrarii, si pozitia de azimut/altitudine.Tot materialul este marcat cu timpul real. El propriu este sincronizat la PC-ul lui, folosind Dimensiunea 4.
Eu folosesc cuvîntul "anomalie" pentru a ma referi la obiectele zburatoare ne-identificate cu detalii structurale nerezolvate care în general se comporta polimorfic într-un mod "anomal", adica, într-un mod care se pare ca sfideaza ideile/conceptele cunoscute deja. Eu nu sunt un "credincios OZN", dar de asemenea nu sunt un detractor cu "mintea închisa". Eu tratez numai cu fapte observabile în atmosfera noastra, sau spatiul din apropiere.
Noi oferim numai fapte date de a doua generatie: Clipurile video unde sunt prezentate detalii ale structurii obiectului în studiu. Punctele fara structura sunt date ale primei generatii care sunt deja depasite.
Acest canal este condus de persoane cu formatie stiintifica solida, si care au un spirit stiintific real, si o gîndire independenta. Acele persoane cu o viziune dogmatica, simplista a lumii, nu au un spirit stiintific real, si se simt incomode aici. Acelasi lucru separa cei care cred în ET/OZN-uri. Ideile preconcepute nu gasesc spatiu în acest canal, aici domnesc date de observare coerente. Respingem "reductionismul" si suntem pe deplin convinsi ca observarea directa a realitatii va proprotiona întotdeauna o viziune mai clara decît constructia de "modele" ale realitatii. Folosesc acest canal pentru a va oferi rezultatele mele, observatiile mele, si ideile despre aceasta tema. Acesta este un canal unde nu se utilizeaza anunturi.
Daca sunteti în cautarea unei distractii în stilul Hollywood, va gasiti pe un canal gresit.
Orice persoana care foloseste un limbaj vulgar, sau atacuri personale în acest canal, va fi sanctionata fara niciun avertisment.
Acest material de arhiva si orice material în arhiva de clipuri de video fara a fi editate, sunt proprietatea exclusiva ale acestui canal, si deci, nu pot fi folosite fara a se cere mai înainte permisiunea.



Translator: The Light Journalist

No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs





David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with Russia



No to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signatures



Any citizien of any country can sign this
petition


prg




Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research Group



esoteric



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS