PROFESSIONAL & IMPARTIAL

jeremy 21:06:2016

Labels

Wednesday, January 6, 2016

Dansk -- JEREMY THOMAS -- Dual Optisk System til natobservationer
Ses bedst i HD.Dual Optical System for Nighttime Observations

Please Translate and Spread.
Your translations will be posted here. 
Kindly send them to

luisavasconcellos2012@gmail.com
Dual Optisk System til natobservationer
Dual Optical System for Nighttime Observations


0.08 – Formålet med et system som det, der er beskrevet i denne video, er at kunne “opløse” detaljer i fjerne objekter, mange natoptagelser indeholder kun lyspletter uden detaljer i lysplettens struktur, uden detaljer i lysplettens struktur er det virkelig umuligt at lave en kvalificeret “identifikation” af objektet under observation.
0.08 – The goal of a system like the one described in this video is to be able to “resolve” the details of distant objects,  many nighttime footage contains just dots of light but no structure details behind the dot is ever provided, without structure details is really impossible to make an educated “identification” of the object under observation.

Mange gange er en klar identifikation meget svær at lave, selv med alle detaljer i strukturen, mange dagoptagelser er eksempler på det.
Many times even with full structure details a clear identification it is very hard to make, many daylight footage are examples of that.


0.37 – Option # 1: Kameralinsen til højre er spotteren, et modificeret “sikkerheds” kamera, ingen filtre for at tillade maximal mængde lys at nå kameraets sensor. I dette tilfælde anvendes et LG LCB5100 kamera og en motordrevet 16-160mm linse.
0.37 – Option # 1: The camera lens of the right is the spotter, a modified “security” camera, no filters to allow maximal amount of light reach the camera sensor. In this case is a LG LCB5100 camera and a motorized 16-160mm lens.

1.07 – Kamerateleskopet til venstre er “opløseren”, i dette tilfælde en Calestron 2000mm fokal længde, 120mm objektiv linse og en 5megapixel IP kamera indstillet på natoptagelse. Teleskoper med høj blænde anbefales.
1.07 – The camera telescope on the left is the "resolver", in this case a Calestron 2000mm focal length, 120mm objetive lens and a 5megapixels IP camera using the "night shot" option. Telescopes with high aperture are recommended.

1.38 – Eksempel på objekt fanget af spotteren.
1.38 – Example of object seen by the spotter.

1.48 – Det foregående objekt “opløst” af “opløseren”, i dette tilfælde en “dobbeltdækker” anomali.
1.48  – The previous object "resolved" by the "resolver", in this case a "double decker" anomaly.

2.04 – Option # 2: Vi vil bruge 18 mm generation 3 billedforstærkere ved at bruge billedforstærkere på spotterdelen og i opløserdelen øger vi systemets lysfølsomhed med adskillige styrker.
Da de anvendte linser har skruefatning, må vi udstyre billedforstærkerne med skruefatninger.
2.04  – Option # 2: We are going to use 18mm generation 3 image intensifiers, by using image intensifiers in the spotter part and then in the resolver part we are increasing the light sensitivity of the system by several orders of magnitude.
Since the lens used have c-mounts then we need to provide c-mount connectors to the image intensifiers used.

2.33 – Skruefatningstilslutning og “huset” til billedforstærkeren.
2.33 – c-mont connector and enclosure for the image intensifier.

2.49 – Billedforstærker mx-11769 i “huset”, dual systemet kan bruge en eller to af disse forstærkere.
2.49 – Image intensifier mx-11769 inside enclosure, the dual system can use one or two of these intensifiers.

Mere kan ses på

More available at


På samme måde som stjerner er skjult af himlen, der i dagslys spreder det synlige lys, er mange små objekter i atmosfæren også skjult. Denne effekt er mindre i det infrarøde felt af spektrumet og endnu mindre i kortradiobølge feltet, så at scanne himlen i det infrarøde felt eller i kortradiobølge (radar) feltet af spektrumet er meget mere effektivt end at scanne himlen i synligt lys. Dual optiske systemer udnytter dette faktum: http://www.youtube.com/watch?v=O_QAJW.... Dual optiske systemer er for anomalier, hvad mikroskoper er for mikroorganismer.

Efter at have observeret anomalier systematisk, er ideen om, at de er levende væsner, naturlig.

Nogle anomalier svarer med lysglimt på direkte lyssignaler om dagen eller om natten og viser derved tydeligt deres anomale natur. Nogle anomalier havde svaret ved at forvandle sig til talfigurer, der svarede til de signaler, der blev sendt til dem: 
https://www.youtube.com/watch?v=DtMxc...

Fra et videnskabeligt synspunkt er det stærkest mulige bevis på fakta eller teori observerede data, der konstant/tilbagevendende kommer fra adskillelige uafhængige observatører, anomalier har masser af det, så anomaliers virkelighed er baseret på et meget solidt grundlag, det faktum at den virkelighed endnu ikke er blevet anerkendt af ”videnskabelige kredse” er i virkeligheden irrelevant, de vil være tvunget til at anerkende det før eller senere, på samme måde som Kirken var tvunget til at anerkende et heliocentrisk verdensbillede.


Vigtige trin til systematisk observation af anomalier:

1- Infrarød spotting. Brug en optisk forstørrelse på ca. 20x.

2- Brugen af meget stor optisk forstørrelse for at opløse fjerne objekter i detaljer ligger på en optisk forstørrelse omkring 150x.

3- Direkte signalering til spottede anomalier. Anomalier vil ændre adfærd og geometrisk form som svar på ”smarte” signaler.

To kameraer er anvendt:

1- Et modificeret LG kamera, 1/3"CCD, standard definition, med 16-160mm motordrevet linse: i dagslys med et 950nm pass IR filter og om natten intet filter. Forstørrelse op til 26x.

2- Et IP 5 megapixel kamera, high definition, på et 2000mm Celestron ingen filtre, manuel fokus. Optisk forstørrelse: 280x.

iSpy(
http://www.ispyconnect.com/) er brugt som en betragter/optager af de to side om side betragter vinduer og for at forsyne optagelsen med den aktuelle dato/tid i real tid og azimut/elevations positionen. Alle optagelser er tidsstemplet i real tid, PC synkroniseret ved hjælp af Dimension 4.

Jeg bruger ordet ”Anomali” til at betegne uidentificerede flyvende objekter med opløste strukturelle detaljer, der sædvanligvis er polymorfe med en ”anomal” adfærd, dvs. med en adfærd, som synes at trodse kendte ideer/koncepter. Jeg er ikke en, der tror på UFOer, men jeg er heller ikke ”snæversynet” afvisende. Jeg beskæftiger mig kun med fakta, der kan observeres i vores atmosfære eller i nærrummet.

Vi leverer kun Anden-Generations Data: Optagelser, hvor strukturelle detaljer af objektet under observation er givne. Pletter uden struktur er første generations data, som allerede er forældet.

Denne kanal er rettet mod folk med solid videnskabelig baggrund og en ægte videnskabelig ånd og uafhængig tankegang, folk med et dogmatisk, forenklet verdenssyn har ikke en ægte videnskabelig ånd og vil føle sig uvelkomne her, det samme vil gælde for ET/UFO nørder, forudfattede meninger har ingen plads på denne kanal, her hersker pålidelige observerede data suverænt. Vi afviser “reduktionisme” og går helt ind for, at det at observere virkeligheden direkte altid giver mere indsigt end at bygge “modeller” af virkeligheden. Jeg bruger denne kanal som et output for mine observationer og ideer om dette emne, det er en kanal uden reklamer.

Hvis du er på udkig efter Hollywood underholdning, er du på den forkerte kanal.

Enhver, der sprogligt bruger beskidte/vulgære/personlige angreb på denne kanal, vil blive forment adgang uden varsel.

Denne optagelse og andre optagelser i rå video arkivet er udelukkende copyrightet for denne kanal, du kan ikke bruge det uden først at spørge om tilladelse.

More interesting videos available at
https://www.youtube.com/user/MiamiUFO/videos

Transcriber from English: Maya Benmergui
Translator to Danish: Margit Villumsen
No comments:

Post a Comment

moon

x way live


“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.


logo

logo


Cameron Diaz UFOs

David Blackford //

rd


info@exopoliticsportugal.com

keshe

Dennis


PLEASE SIGN THIS PETITION


Dennis Kucinich: No war with RussiaNo to War, Hot or Cold, with Russia
11,474
of 15,000 signaturesAny citizien of any country can sign this
petition


prg
Instructions HERE

The Congressional Hearing Initiative is a
project of
Paradigm Research GroupesotericSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

SOCPOR OVNILOGIA

OUR FAMILY OF THE STARS

UFO VIDEOS